Cum comand?

Pentru produsele LA COMANDA se plăteşte avans 50% din valoarea comenzii într-un cont bancar care îl vom da la cerere.
Produsele care se afla PE STOC vor fi expediate in maxim 24 ore de la stabilirea tuturor detaliilor, cu plata ramburs.


Produsele vin in 7-14 zile(lucratoare),in functie de stocul disponibil in momentul plasarii comenzii.Este posibil ca uneori sa intarzie sau sa vina mai devreme, de aceea nu va putem da o data exacta sau garanta sosirea comenzii intr-o zi anume.

Produsele vândute nu se returnează, înainte de orice comanda vom discuta pe mail orice aspect privind culoare,mărime,modalitate de plată si expediere.Singurul caz in care se accepta returnarea produsului este cazul in care produsele primite nu corespund comenzii dvs si ati primit altceva.Termenul de retur este de maxim 5 zile de la ridicarea coletului.Vanzatorul isi rezerva dreptul de a retine din valoarea produselor comandate o taxa in cazul in care se constata ca produsul nu  este corespunzator(eticheta rupta, produs desigilat, folosit, incomplet sau defect, dupa caz).Plata se va face in decurs de 5 zile lucratoare, in contul bancar confirmat de catre client.
Vă rugăm să reţineţi că, din cauza limitărilor în fotografie şi diferenţele inevitabile în setările monitorului, culorile din fotografie nu corespund 100% cu cele din elementele propriu-zise.

Email: ella.gavala@yahoo.com
id mess: ella.gavala

Comenzile se dau in momentul in care fie am stabilit toate detaliile comenzii, fie avansul a fost virat.Metode de expediere:

Expedierea către dvs. se face prin Poşta Română,taxa între 8 ron şi 15 ron,sau alte surse de curierat,este alegerea dvs.Livrare personala in Bucuresti, Ploiesti, Breaza.